Sari la conținut

Despre Mine

Scurta introducere in ceea ce eu reprezint

De la probleme medicale la terapie!

Buna,

Eu sunt Gabriela.

Aici va voi spune pe scurt povestea mea despre cum am reusit sa scap de spasmofilie dupa un periplu prin medici si tot ce era ,,naturist” timp de 10 ani de incercari!

Acum stiu ca exista foarte multe persoane care sufera ,,de caderi de calciu” si care se vor ,,oglindi” in povestea mea, care a inceput ca o situatie complicata dar pentru care solutia era simpla.

,,Timp de 10 ani, pina in anul 2000, m-am luptat cu o problema de sanatate careia nu reuseam sa-i gasesc rezolvarea: o spasmofilie avansata care imi inducea o stare de slabiciune permanenta, o oboseala cronica, fara chef de viata, nevoia de somn prelungit, senzatii de sufocare, zgomote in urechi, teama de a merge singura pe strada, anxietate, stari de depresie fara nici un motiv exterior, atacuri de panica, excrescenta pe mana-depunere de calciu din cauza celui sintetic din farmacii.

In toata aceasta perioada de 2-3 ori/luna vizitam medicul pentru a-mi schimba tratamentul,iar in paralel luam tot ce exista in plafaruri si farmacii naturiste. In tot acest timp aveam de la medicamentele anxiolitice o stare,,ca de zombi”!! Insa o prietena a venit la mine si mi-a spus:,,cred ca am gasit o solutie pentru tine”!!

Pentru mine era o noua incercare sortita esecului, insa surpriza a fost ca dupa o luna sa simt o diferenta in bine in starea mea de sanatate si sa ma bucur pentru prima data in viata mea de o noapte de revelion petrecuta cu multi oameni! Din acel moment viata mea a luat o intorsatura favorabila si mi-am dat seama ca totul in viata ne este dat cu un scop!!

Prin acesata experienta am descoperit ca misiunea mea este sa ghidez oamenii, care vor, spre a-si rezolva diferite probleme de sanatate, in ritmul optim fiecarui organism in parte.

Contact: Gabriela Dragnea Anisoara, tel 0722.766.599, e-mail: jctgabriela@gmail.com

gabriela_1

Adresa

Resurse

Pagini Sociale