Sari la conținut

Terapie Acces Bars

Terapeut holistic

Cu lumea Access Consciousness am intrat în contact în 2019, printr-o sesiune primită cadou. La scurt timp, am participat la cursul de Access Face Lift. Însă, într-o perioadă mai neplăcută a vieții, am primit o veste care a generat o emoție puternică, manifestată în corpul meu sub forma unei crize lombare, în timp ce urma să plec într-o călătorie lungă a doua zi. Prin urmare, o sesiune de Access Bars alături de un Proces de Corp a permis deblocarea corpului emoțional, împreună cu programul nutrițional. Până seara, am simțit o îmbunătățire de 80%, suficient pentru a-mi pregăti bagajele pentru călătorie.

Am continuat cu alte sesiuni de Access Bars pentru întreținere, iar în primăvara anului 2022, mi-am făcut cadou de ziua mea cursul de Access Bars, care mi-a adus o puternică încredere în mine. Am început să aplic instrumentele învățate la curs și să fac schimb de sesiuni de Access Bars cu diverse persoane și m-am IMPUTERNICIT!

Pot afirma că în experiența mea personală, până în acest moment, au ajuns oameni ale căror vieți s-au schimbat adoptând o abordare holistică asupra întregului corp.

Care este scopul unei sedințe Bars?

Bars reprezintă 32 bare de energie care trec prin și în jurul capului, ele fiind componenta de stocare electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le avem.

Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitiva, solidifică energia și limitează capacitatea noastră de creere în acest domeniu. Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să primească, să se înteleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne înconjoară.

Ați încercat vreodată să vorbiti cu cineva care își susține o anumită idee? Este ca încercarea de a trece printr-un zid de caramida. Asta pentru că în realitate este un zid, un zid energetic. De fiecare dată când sustineți un punct de vedere fără a mai asculta alte idei, se creează un zid energetic. De exemplu, dacă spui „eu nu fac asta din nou”, această decizie face ca fluxul de energie sa nu mai circule prin corp ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate. Cu ajutorul sesiunii Bars, undele electromagentice negative se vor disipa, ceea ce va duce la o viziune mult mai clară pe care o vom avea despre ceea ce ne înconjoară sau ni se întâmplă în viața de zi cu zi.

Cine poate beneficia de sedințele bars?

Terapia Bars se adresează atât adulților cât și copiilor.

Cei care își doresc schimbarea diverselor aspecte legate de corpul si de viata lor cum ar fi : somnul,  sănătate a, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stres-ul si mult mai mult decat atat.

Terapia Bars are contraindicații?

Aceasta terapie nu prezintă contraindicații de aceea ea se poate efectua copiilor. Însă în cazul copiilor, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 30 de minute.

Studiile în neuroștiință arată că o sesiune de Access Bars de o oră are asupra creierului efectul echivalent a multor ani de meditație.

S-a demonstrat că, după câteva sesiuni Access Bars capacitatea copiilor de a învăța crește de până la 20 de ori, se odihnesc mai bine și devin mai fericiți.

Ce se experimentează în timpul unei sesiuni Bars?

Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală,cele mai multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii Bars, chiar și în cadrul unui mediu zgomotos.

Unele persoane văd imagini, alții resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. Apar manifestări și din punct de vedere emoțional (plâns sau râs cu voce tare pentru nici un motiv aparent), sentimentul de pace și bucurie fiind de multe ori prezent la sfârșitul unei sesiuni Bars.

Fiecare sesiune va fi diferit de fiecare dată, chiar dacă se repetă cu același terapeut.Care sunt beneficiile după o sesiune de Bars?

Există atât de multe beneficii încat nu există spațiu suficient pentru a le numi pe toate aici. Mai jos veți găsi doar câteva dintre beneficiile comune:

  • Persoanele sau situațiile care ti-au creat mari dificultăți în viața ta dintr-o dată nu te mai deranjează, văzând totul dintr-o altă perspectivă.
  • După o sesiune de Bars vei beneficia de o relaxare profundă, în același timp simțindu-te plină de energie și viață.
  • Fiecare aspect al vieții va fi abordat cu mai multa ușurință, găsind soluții acolo unde înainte nu le vedeai.
  • Va avea loc o schimbare în tot ceea ce nu funcționează în viața ta, tot ceea ce te limitează în decizii fiind eliminat.
  • Apare o stare de fericire, starea de depresie disparând la mulți, după doar o singură sesiune.
  • Se va observa o creștere a performanței la locul de muncă, o creștere a claritatii mentale, fără a studia mai mult.
  • Ajută la o recuperare mai rapidă în cazul unor răni mai vechi sau noi, în caz de intervenții chirurgicale, precum și pentru îmbunătățirea stării de sănătate generală.

Ca o concluzie pe scurt,eu spun persoanelor mai pe intelesul lor ca o sesiune de Bars este ca si cum ,,faci curat in softul unui calculator cand stergi fisiere ce nu iti mai sunt de folos” si capeti usurinta in corp,claritate mentala,viziune,intr-un cuvant stare de bine!

De câte sedințe Bars este nevoie?

In general, se recomandă 1 – 2 sesiuni pe saptamana dar pot fi efectuate și 1 pe lună, în funcție de cum simte clientul nevoia.

Dacă și tu te confrunți cu probleme legate de somn,  sănătate , greutatea corpului, bani, sexul si relatiile, anxietate, frici- încearcă o sesiune de Bars. Programează-te aici .- puneti nr de tel (tel/whatsapp 0722766599), email : jctgabriela@gmail.com

Eu lucrez in deplina concordanta cu sufletul tau