Sari la conținut

Terapeut in Nutritie

Cum s-ar schimba viata ta daca, oboseala cronica, greutatea corporala si imunitatea corpului ar fii in armonie si echilibru zi de zi $i nu ar mai reprezenta o problema?
Gabriela Angelica Dragnea
Nutritionistul tau

Stiai ca deficienta micronutrientilor poate cauza slabirea sistemului imunitar dezechilibrul sistemului metabolic si hormonal chiar si atunci cand te hranesti sanatos si diversificat?

Ce sunt micronutrientii?

Micronutrientii sunt vitaminele si mineralele esentiale bunei functionari a organismului, dar cum corpul nu le poate sintetiza, suntem nevoiti sa le luam din dieta si din suplimente alimentare.

Dar daca…
◆  Te confrunti cu oboseala cronica
◆  Te ingrasi fara motiv, desi mananci sanatos
◆  Ai dureri de cap fara o cauza anume
◆  Imunitatea este scazuta sau chiar te confrunti cu probleme mult mai grave, precum bolile cardiovasculare, depresie, sau artrita
Atunci acesta este cel mai important mesaj pe care l-ai citit vreodata.

Doar ca…
Imagineaza-ti ca traim intr-o lume perfecta, ne hidratam si ne hranim asa cum ar trebui in fiecare zi.
Chiar exista foarte multi oameni care tin diete, mananca sanatos, diversificat poate doar legume si fructe.

De ce ar mai avea nevoie atunci corpul de suplimente alimentare?
….Ghici ce?
…Nu traim in acea lume perfecta.
Si mai degraba mancam decat sa ne hranim.
lar micronutrienti pe care ii gasim in legume si fructe spre deosebire de vin nu devin mai buni odata cu trecerea timpului.

Ba dimpotriva.

Valoarea nutritiva a micronutrientilor este la un maximum in momentul culegerii, atunci cand fructele si legumele sunt proaspete.
Dar,cum locul de unde vin legumele si fructele nu sunt tocmai din gradina bunicii pe producatori nu-i intereseaza sanatatea noastra ,ci castigul.

Dupa cules mai urmeaza depozitarea, transportul iar pana sa ajunga la raft?
Cei mai multi micronutrienti valorosi sunt distrusi!
Ca sa nu vorbim de pesticidele folosite in agricultura moderna care se stie ca pot interfera cu enzimele responsabile de activarea anumitor vitamine.

Partea proasta pentru noi?

Cand ne confruntam cu un deficit de vitamine pot aparea adesea stari de oboseala, dureri articulare, dureri de cap, imunitate scazuta, crampe musculare … si lista poate continua cu probleme mult mai grave, precum boli cardiovasculare, depresii sau artrita.

MINERALELE SI VITAMINELE TREBUIE ABSORBITE IN DOZE MICI N FIECARE ZI PENTRU A SATISFACE NEVOILE ORGANISMULUI!

Buna, numele meu este Gabriela Dragnea, tehnician nutritionist iar ceea ce fac eu specific este sa ajut simplu si eficient la identificarea afectiunilor cauzate de deficienta micronutrientilor.

Nu mai amana. Programeaza o intalnire si vei vedea o schimbare profunda in viata ta