Sari la conținut

Nutritie

Tehnician nutritionist acreditat

Cum am reușit să depășesc spasmofilia, după zece ani de încercări cu tratamente alopate și terapii naturiste?

Timp de un deceniu, până în anul 2000, am luptat cu o problemă de sănătate dificilă: spasmofilia avansată, care mă afecta profund. Mă confruntam cu o slăbiciune cronică, oboseală permanentă, lipsa de energie, nevoie excesivă de somn, senzații de sufocare, zgomote în urechi, anxietate și depresie fără niciun motiv evident. Vizitam medicul de 2-3 ori pe lună pentru a îmi ajusta tratamentul și încercam diverse produse naturiste din farmacii și plafare. În ciuda eforturilor, starea mea de sănătate nu se îmbunătățea, iar medicamentele anxiolitice îmi ofereau doar o senzație de letargie.

Cu toate acestea, o prietenă mi-a propus o soluție nouă, și de data aceasta, am fost plină de scepticism. Cu toate acestea, după o lună de la începerea noii terapii, am început să simt o îmbunătățire semnificativă în sănătatea mea. Am avut chiar bucuria de a petrece prima mea noapte de revelion într-o atmosferă plină de viață. Această schimbare a marcat începutul unei perioade favorabile în viața mea și am realizat că fiecare experiență ne oferă lecții și împliniri.

Această soluție nu mi-a îmbunătățit doar starea de sănătate dar m-a și condus către o nouă direcție în viață. Am descoperit că misiunea mea este să ghidez oamenii care caută să își rezolve problemele de sănătate, adaptând tratamentele în funcție de necesitățile și ritmurile fiecărui organism în parte.

Din dorința de a ajuta și alți oameni să nu ajungă în situația în care era meu în anii 2000, am început să studiez pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul nutriției și principiile  unui stil de viata sanatos. Astfel, am urmat cursul de Tehnician Nutritionist, unde am avut ocazia să profundez cunoștintele din domeniul nutriției așa încăt să pot oferi sfațuri nutriționale ținând cont de întreg spectrul de factori ce pot fi implicați în menținerea unui stil de viață echilibrat.